Sponsors gezocht

Geef deze jongens een hoopvolle toekomst

We zijn op zoek naar sponsors. Het liefst sponsors die maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks het kinderhuis financieel mogelijk willen houden. Alle giften zijn van harte welkom. Denk er eens over na om maandelijks met een klein bedrag deze kinderen te ondersteunen. Met jouw bijdrage kunnen de kinderen de zorg krijgen die zij nodig hebben.

Word sponsor van kinderhuis Sjaloom. Bekijk deze korte introductievideo.

Zo zou het leven van Nadoe en Sukat heel anders zijn gelopen als ze in hun dorp waren blijven wonen. Nadat ze waren weggelopen bij een oom die hen mishandelde, bracht de politie hen naar het kinderhuis. Onlangs is Nadoe 18 jaar geworden wat betekent dat hij terug zou kunnen keren naar het ouderlijk huis. Zijn vader wilde dat absoluut niet, omdat de kans dan groot is dat hij een alcoholverslaafde zal worden.

Om een misverstand te voorkomen: het kinderhuis is geen weeshuis, alhoewel 4 van de 16 kinderen geen ouders meer hebben. Radja is als baby gevonden en meer over zijn achtergrond is niet bekend. De drie anderen zijn tijdens hun verblijf in het kinderhuis wees geworden. Bij anderen is er sprake van mishandeling in de thuissituatie. Ook komt het voor dat een van de ouders naar het buitenland is vertrokken om te werken. Vader of moeder is overleden en de nieuwe partner accepteert het kind niet, of een van de ouders zit in de gevangenis. Al met al redenen waardoor men niet in staat is om voor de eigen kinderen te zorgen.

Wil je ons steunen?

Zou jij ons willen helpen om het kinderhuis financieel te ondersteunen zodat deze jongens een hoopvolle toekomst tegemoet mogen zien? Neem dan direct contact met ons op.