Even voorstellen: Ayeni en Priyani

Ayeni en Priyani zijn twee leidsters van kinderhuis Sjaloom Boys Home. We stellen ze even aan je voor.

Ayeni

Omdat mijn man me verliet toen ik zwanger was, hadden we als gezin met veel problemen te maken. Door Gods kracht slaagde ik er op een of andere manier in om alle verantwoordelijkheden als moeder op met te nemen en in alle behoeften van mijn zoon te voorzien. Maar nadat hij trouwde zat ik alleen thuis en miste ik een doel in mijn leven. Naarmate ik ouder werd, voelde ik me moe en kreeg spijt als ik aan mijn vorige leven dacht. Dus bood ik me aan als vrijwilliger om voor de kinderen in het kindertehuis te zorgen alsof het mijn eigen gezin is. Ze zijn me heel dierbaar.

portret van Ayeni

Pruyani

Ik ben een ongehuwde dame van 55 jaar. Ik dien God sinds de dag dat ik Hem aannam als mijn Redder. Momenteel werk ik als leider bij de A.O.G-kerk en studeer ik aan het A.G.B.C Bible College. Ik heb een goede opleiding gehad en heb gewerkt als onderwijzer op een zondagsschool. Onder begeleiding van Pastor Thushara slaag ik erin om heel goed voor de kinderen te zorgen en iIk ben er ook erg enthousiast over dat de kinderen het goed doen op school.

portret van Pruyani