Sjaloom Boys slepen weer prijzen in de wacht

kinderen in het zwembad

Het is weer tijd voor een korte update van Sjaloom Boys Home. In de maand december hebben de jongens meegeholpen met klusjes rond het kinderhuis. Maar er was ook tijd voor sport en ontspanning.

Sportdag

Het ministerie van onderwijs in Sri Lanka heeft een sportdag georganiseerd voor alle schoolkinderen in de provincie. Meer dan 1000 kinderen van verschillende scholen hebben deel genomen.

Kavishka, Dilushion , Sugendrean , Sugath and Sadeepa van het Sjaloom Boys Home kwamen op de eerste en derde plaats en daar waren we heel blij mee.

prijzen sportwedstrijd worden uitgereikt

Handen uit de mouwen

Alle kinderen in het kinderhuis zijn betrokken met het schoonmaakwerk in het huis.  Sommige kinderen hebben geholpen met het plaatsen van een hek ter bescherming tegen wilde dieren.

Zwemmen

In de maand december hadden de jongens van het kinderhuis veel leuke activiteiten. Alle 13 kinderen zijn naar een plaatselijk zwembad geweest en hebben genoten van het zwemmen en spelletjes in het water.

jongens in het zwembad
met de jongens aan tafel

Na het zwemmen zijn alle kinderen meegenomen naar een restaurant in de stad en hebben daar lekker gegeten. Dit werd mogelijk gemaakt door een sponsor van buiten het kinderhuis.