We hebben nieuwe vrienden leren kennen

kinderen ontmoeten elkaar

We hebben een leuke ervaring gehad met veel kinderen in een ander deel van het land. Daardoor konden we leren over andere culturen. We konden onze ideeën en gedachten met hen delen en hebben samen een goede tijd gehad.

Alle 16 kinderen namen deel aan een quiz, die was georganiseerd door het onderwijsdepartement van de overheid en hebben zo meer kennis opgedaan. Daarnaast hebben vijf van onze kinderen meegedaan aan een poëzie-toernooi en wonnen daar vele prijzen mee.

kinderen in de bus
jongens maken een selfie

Verder zijn alle kinderen betrokken bij schoonmaakactiviteiten in het huis. Zo kunnen we ze huishoudelijke vaardigheden bijbrengen als voorbereiding op hun toekomstige woonplek. En alle kinderen zijn zich aan het voorbereiden op het komende kerstfeest.

De zee is het mooiste deel van Gods schepping

De jongens van het Sjaloom kinderhuis kregen de kans om naar de oostkust van het land te gaan wat een geweldige ervaring voor hen was. Dit uitstapje werd georganiseerd door de overheidsafdeling die gaat over kinderhuizen en weeshuizen. Meer dan 3000 kinderen namen hier aan deel. Tijdens twee dagen aan zee konden ze meedoen met verschillende activiteiten zoals trainingen, spelen en in zee zwemmen. De overheid zorgde ook voor voedzame maaltijden.

kinderen in zee